Πιστοποιητικό χρήσης "Κρήτη"

H εταιρία μας παράγει και διακινεί τα παρακάτω προϊόντα σύμφωνα με τις απαιτήσεις του σήματος Κρήτη, της Αγροδιατροφικής σύμπραξης της Περιφέρειας Κρήτης:
1. Καλιτσούνι
2. Χαρουπάκια - βουτήματα με χαρούπι
3. Παξιμάδι με χαρούπι
4. Γλυκό ψωμί με πετιμέζι
5. Κριθαροκουλούρα αφράτη (μειωμένο αλάτι)

Εκδήλωση Αγροδιατροφικής Σύμπραξης

Παραλαβή του σήματος πιστοποίησης " Κρήτη " της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης της Περιφέρειας Κρήτης. Για την εταιρία παρέλαβε το πιστοποιητικό ο Κ. Στέλιος Νικολιδάκης

Νικήτρια διαγωνισμού

Η νέα χρονιά ξεκίνησε με χαμόγελα και πλούσια δώρα από τον Κρητικός Φούρνος Daily Bakery Cafe'. Η τυχερή νικήτρια κα Δανδάλη Πόπη, ανάμεσα στους ραδιοφωνικούς παραγωγούς του Super 904 και τον κ. Στέλιο Νικολιδάκη εκπροσωπώντας τα καταστήματα ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ DAILY, κατά την παραλαβή του δώρο της, ενός iPad! Επωφεληθείτε από τις εκπτώσεις και διεκδικήστε με τις αγορές σας μοναδικά δώρα, με την χρήση της ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ DAILY BONUS CARD. Ίσως είστε εσείς ο επόμενος νικητής/τρια! Καλή χρονιά!!!!

10 χρόνια Κρητικός Φούρνος Daily Bakery Cafe

Ευχαριστούμε πολύ όλο τον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του και γιόρτασε μαζί μας σε ένα μοναδικό, γιορτινό πάρτι, παρέα με τον @super904, τον chef Χρήστο Λάππα και τον guest καλεσμένο μας, τον ηθοποιό Σωτήρη Καλυβάτση.

Φεστιβάλ τοπικών προϊόντων 2018

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το φεστιβάλ που διοργανώθηκε από τον Δήμο Ηρακλείου αφιερωμένο στα τοπικά κρητικά προϊόντα. Η εταιρεία μας «Κρητικός Φούρνος Daily Bakery Cafe'» είχε την τιμή να συμμετέχει και να παρουσιάσει στο χώρο των επιδείξεων τα λαχταριστά μας λυχναράκια, φτιαγμένα αποκλειστικά με φρέσκια μυζήθρα και αγνά υλικά, καθώς επίσης και τα μοναδικά «Χαρουπάκια» με χαρουπάλευρο και ελαιόλαδο. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την ομάδα του Κρητικός Φούρνος Daily Bakery Cafe' που οργάνωσε και υποστήριξε την παρουσία της εταιρείας στο χώρο του φεστιβάλ, τα μέλη της ομάδας της παραγωγής μας που έκαναν την παρουσίαση και κέρδισαν τις εντυπώσεις καθώς και όλους όσους έδωσαν το παρόν σε αυτή την προσπάθεια.Επίσης ευχαριστούμε θερμά τον Δήμο Ηρακλείου και τους υπεύθυνους που είχαν την επιμέλεια αυτής της πετυχημένης διοργάνωσης. Ευχόμαστε στο μέλλον να γίνονται συχνά τέτοιες εκδηλώσεις και να αναδεικνύουμε τα μοναδικά προϊόντα της Κρήτης μας.